Liberal Alliance er klar til KV21

Efter en turbulent periode for LA i Greve Byråd, der endte med at LA’s medlem af byrådet blev løsgænger, er LA nu klar til kommunalvalget til 2021. ”Eller næsten”, forklarer formand Frederik Damgaard. ”Vi har nu de to første kandidater klar. Listen er åben endnu, jeg håber at vi kan tilføje 2-3 yderligere inden listen skal afleveres”, tilføjer formanden hemmelighedsfuldt.

Spidskandidaten er klar.

Det er såmænd formanden selv, der er spidskandidat, og dermed er det 3. gang Frederik Damgaard er opstillet, men første gang som spidskandidat. ”Det er 10 år siden vi stiftede Liberal Alliance Greve, men for mig er målet det samme. Jeg ønsker, at det er borgerne før systemet, jeg tror på borgerne, og jeg ønsker at kommunen skal blande sig mindre i vore liv – for vi kan godt selv”. Som nogle af de områder kommunen skal blande sig mindre i, nævner Frederik Damgaard, både børne- og unge-området og ældreområdet. ”Hvorfor skal byrådet bestemme en kostpolitik – det kan de enkelte børnehaver, skoler og plejehjem bedre selv finde ud af og hvorfor skal byrådet indføre en politik for brug af mobiltelefoner i skolerne, lad dog forældrebestyrelserne finde ud af, hvad der er bedst for den enkelte skole, for skolerne er forskellige, har forskellige udfordringer og har brug for forskellige løsninger – egne løsninger”.

Den øvrige liste

Pt. er det kun Susanne Juul Damgaard der er at finde på listen ud over spidskandidaten. Susanne Juul Damgaard har fokus på den aktive beskæftigelsesindsats (især jobcentrene), hvor der både kan spares mange penge og gives bedre service. ”Jobcentrene er ramt hårdt af dårlig lovgivning og meget detaljeret styring, det kan vi ikke ændre. Men fokus skal være på at få den ledige i rigtig beskæftigelse og samtidig hjælpe virksomhederne til at finde den arbejdskraft, de efterspørger. Inden for lovens rammer kan det gøres bedre.”.

Borgernes ret og pligt – og kommunens ditto

Frederik Damgaard understreger, at borgerne har retter og pligter, men det gælder også kommunen. ”Når borgerne får helt eller delvist medhold i mere end en tredjedel af klagesager på socialområdet, så har kommunen fejlet. Respekt for de borgere, der tager kampen op, men hvad med de borgere, der ikke har kræfter til at skulle kæmpe mod kommunen?” spørger Frederik Damgaard og tilføjer, at nok synes LA, at mange regler og love skal afskaffes, men så længe de er der, skal de overholdes. ”Og her har kommunen et særligt ansvar”, slutter Frederik Damgaard.

For yderligere information

Kontakt Frederik Damgaard på 20 731 781 eller frederikd10@gmail.com

Join the Conversation

20 Comments

 1. 100,000 Backlinks only $10,Subject to data from ahrefs.com.After paid $10 by PayPal (My PayPal:helloboy1979@gmail.com),Tell me your URL, email and comment content.I will complete the task within ten days.But It may take up to a month for the data updated from ahrefs.com.

 2. רק במגזין בננה מיטב המעסות והמעסים
  מחכים לך בעמוד הבא , עיסוי אירוטי קריות- כנסו
  עכשיו . כנסו עכשיו ותבחרו דירה שהכי מתאימה לך.
  בסופו של דבר עיסוי אירוטי בקריות
  הוא חוויה מאוד אינטימית ומגיע
  לכם לקבל אותה מהמעסה אשר מוצאת
  חן בעיניכם. קצת יותר אישי ואינטימי
  אבל בהחלט חוויה של ערב שונה ומיוחד.
  זוהי בהחלט הפתעה מומלצת. כל גבר חסר ניסיון אשר רוצה ללמוד קצת על בנות המין השני יכול למצוא
  את התשובות עם נערות ליווי בגבעתיים.
  בחורה רגילה יכולה להיות ביישנית
  או חסרת ניסיון בעניינים של
  עיסוי אירוטי בקריות. אתה רוצה בחורה שתגרום
  לך להרגיש כמו מלך, ואנחנו יכולים לענות על הצורך הזה, עם נערות הליווי שלנו.

  רזה או שמנה, צעירה או בוגרת יותר,
  גבוהה או נמוכה, אנחנו בטוחים שתמצא כאן את נערת הליווי המושלמת עבורך.
  כל מה שצריך לעשות, זה פשוט להיכנס לאחד מאותם אתרי אינטרנט,
  אשר מציעים היצע של נערות ליווי או שירותי סקס
  אחרים ולמקד את החיפוש באותן: נערות ליווי
  בירושלים.

 3. כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור
  עיסוי בחולון המתמקד אך ורק בראש, או לחילופין בעיסוי המתמקד באזור הכתפיים.

  בעת ערבוב במפרקים מתקבלים אותות במערכת העצבים המרכזית המודיעים כי נוצרים תנאים בעמוד השדרה לדחיסה, סחיטה של
  מבני חוט השדרה והשורשים העולים
  ממנו, ברגע למערכת העצבים המרכזית.
  כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בבית שמש , דעו
  כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בבית
  שמש המתבצע בבית הפרטי שלכם או
  עיסוי בחולון המתבצע בקליניקה פרטית.

  מנגד, עיסוי בבית שמש המתבצע
  בבית הפרטי שלכם מגלם בתוכו שלל יתרונות.

  תוכלו להזמין מתוך מגוון של עיסויים את העיסוי שלו אתם זקוקים כמו: עיסוי מרגיע ונעים, עיסוי משחרר, עיסוי בשמן
  חם, עיסוי טנטרי, עיסוי מקצועי ומפנק בבית שמש .
  מדובר על מעין “כרטיסיית עיסויים בחולון!” שאתם רוכשים מראש, כך שתוכלו לקבוע עם המעסה מפעם לפעם בהתאם ללוח הזמנים שלכם ולצרכים שלכם.
  וכאשר מדובר על אזור הצפון –
  עיסוי עד הבית בחיפה הוא הדרך להישאר בנוחות המוכרת לך ועדיין
  ליהנות מכל העולמות.

 4. Can I simply say what a comfort to discover someone who genuinely understands what they are talking about online. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. More people need to read this and understand this side of your story. I cant believe you arent more popular because you definitely possess the gift.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.